Nevidljivo Carstvo: Novi svjetski poredak

Nevidljivo Carstvo: Novi svjetski poredak

U najboljoj tradiciji svog prvog internet blockbustera, Izgubljeni sitniš, koji je imao preko 100 milijuna pregleda, Jason Bermas je napravio novi izvanredni dokumentarni film: Nevidljivo carstvo: Razotkrivanje Novog svjetskog poretka.

Ovaj film jasno pokazuje kako su neki od američkih najmoćnijih izabranih predstavnika, uključujuće sve nedavne predsjednike, bili sudionici međunarodne urote kako bi uspostavili Novi svjetski poredak koji bi trebao istrijebiti nacionalni suverenitet, i pokoriti građane čime bi oni postali obični državi robovi.

Film donosi nevjerojatne prikaze ovih vođa kako neskriveno iskazuju ambicije k uspostavi ovog Novog svjetskog portka. Također i prikazuje tko je iza ove međunarodne urote i što su njihove stvarne namjere. Film je duboko uznemirujući i vrlo značajan za pogledati.

Primjerice, ove sile su sustavni protivnici i zatiratelji jeftine i besplatne energije, koja bi omogućila snagu pojedinca, nasuprot urotničkom cilju pokoravanja.

Također, obrađuje se i činjenica da je Al Gore jedan od sudionika projekta koji ostvaruje ciljeve politizirajući klimatske promjene, koristeći ih kao razlog za uvođenje poreza na ugljičnu emisiju; istovremeno postajući superbogat temeljem investicija u vezane projekte, čime je u ozbiljnom sukobu interesa. Al Gore sigurno ne bi trebao biti herojska figura, kakvom ga se nastoji nametnuti.


Last modified on Saturday, 15 December 2012 08:15