You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Obama Obmana (The Obama Deception)

Obama Obmana (The Obama Deception)

'Obama Deception' je dokumentarni film koji snažno udara tamo gdje ne očekujete i uništava pažljivo izgrađen mit o Baracku Obami....
Obama je postao fenomen kojeg su izgradili kapetani Novog Svjetskog Poretka. Oni guraju njegovu ulogu spasitelja....

Došli smo do važnog trenutka u planu izgradnje Novog svjetskog poretka. Ne radi se tu više o lijevo ili desno: riječ je o jednoj svjetskoj Vladi pod patronatom međunarodnih banaka, a plan je da opljačkaju ne samo narod Sjedinjenih Država, nego i cujelog svijeta i pretvoriti ih u robove na globalnoj Plantaži. U ovom dokumentarcu obuhvaćeno je: tko radi za Obama, koje laži je rekao i njegov stvarni dnevni red. Ako želite znati činjenice iz ovog filma će te saznati kako.
Obama nastavlja proces transformacije Amerike u nešto što nalikuje nacističkoj Njemačkoj, s Nacionalna službama za prisilu, s domaćim civilnim špijunima, s prisluškivanjima bez naloga, s uništavanjem Drugog amandmana, FEMA kampovima i borilačkim zakonima.

Obamini rukovodioci otvoreno najavljuju stvaranje nove banke svijeta koja će dominirati nad svakim narodom na zemlji kroz poreze na ugljik i vojnom silom.

Međunarodni bankari namjerno konstruiraju financijsku krizu u svijetu kako bi cijelokupni narod planeta bankrotirao i bio stjeran u stečaj, što izravno stvara jednu Svjetsku Vladu.

Obama planira opljačkati srednju klasu, uništiti mirovinski sustav i federalizirati države, tako da je stanovništvo u potpunosti ovisno o središnjoj državi.

Elite koriste Obamu kako bi umirili javnost kako bi mogli potajno uvesti Sjevernu Ameriku u uniju, lansiraju novi Hladni rat i dalje nastavljaju okupaciju Iraka i Afganistana.
Last modified on Saturday, 15 December 2012 07:52