SVIJET BEZ RAKA

SVIJET BEZ RAKA

SVIJET BEZ RAKA - Priča o vitaminu B17/Amigdalinu 

U ovom dokumentarcu objašnjava se sa znanstvenog stajališta terapija Laetrileom. Predstavljaju se dokazi kako je rak, poput skorbuta ili pelagre, bolest deficijencije. Govori se kako rak nije uzrokovan prisutnošću nekakvog misterioznog virusa ili x-faktora, već nedostatkom esencijalnog hranjivog faktora koji se povećano uklanja iz prehrane modernog čovjeka. Ispitana je prehrana različitih urođeničkih kultura gdje je rak veoma rijedak slučaj i otkrilo se kako je njihova prehrana 200 puta bogatija tim esencijalnim hranjivim faktorom od prehrane modernog čovjeka.

Nedostajući hranjivi faktor se naziva AMIGDALIN ili VITAMIN B17, a u svojem koncentriranom i pročišćenom obliku specifično razvijenim u svrhu terapije raka, poznat je kao LAETRILE.
Predstavljen je teorijski model fiziološkog djelovanja Laetrilea. Prikazani su i dramatični slučajevi pacijenata s terminalnim stadijem raka koji su preživjeli koristeći terapiju Laetrileom.Ovaj dokumentarac se bazira na knjizi "World Without Cancer" autora G. Edwarda Griffina.

Last modified on Saturday, 15 December 2012 09:25