Istina o cjepivima

Istina o cjepivima

Vrlo je mali broj liječnika koji vam žele zlo (većina takvih je ionako u politici). Morate shvatiti da je veliki pritisak na njihovim ramenima - golemi teret odgovornosti za vaše zdravlje, a indoktrinacija establišmenta odnosno medicinskih fakulteta i čitavih karijera izgrađenih na određenim dogmama - intenzivna.

Mnogima informacije koje govore drugačije od usvojene dogme nisu ni dostupne ili ne znaju za njihovo postojanje. Zato je bitno razgovarati, komunicirati s vašim liječnicima i dati glasa vašim brigama ili sumnjama. Nećete si dopustiti da nakon mjesec dana istraživanja po internetu mislite da znate više od vašeg liječnika isto kao što ne bi trebali dopustiti da liječnik ima status nepogrešivog božanstva u vašem odnosu čije direktive gaze logiku i zdrav razum.

Svatko je od nas odgovoran za svoje zdravlje (i eventualno zdravlje svoje djece). Ta odgovornost zahtjeva što veću moguću informiranost i odvažnost za postavljanje teških pitanja i/ili zahtjeva. Ono što moj kanal i mnogi drugi nude je tek poveznica/incentiv za daljnja dublja istraživanja.

Last modified on Sunday, 16 December 2012 05:32