Šaptač psima (Dog Whisperer with Cesar Millan)

Šaptač psima (Dog Whisperer with Cesar Millan)

Gledajte kako Cezar rešava nove slučajeve sa psima u novoj seriji. Pratite čopor do njihovog novog doma...
Od Majamija do Njujorka i Los Anđelesa, Cezar Milan putuje širom SAD-a rehabilitovajući pse, obrazovajući vlasnike i šireći svoju formulu "vežba, disciplina, ljubav" za balansirane pse.
Odlazeći u domove vlasnika bez ikakve unapred date informacije za svaki slučaj, pratimo Cezara i njegove neverovatne transformacije koje se dešavaju pod njegovim mirnim, pouzdanim vođstvom.
Ova nova serija prikazuje dirljive slučajeve u kojima Cezar spašava i rehabilituje traumatizovane šteniće i pomaže vlasniku i njegovom psu koji su se našli u teškim vremenima.
U drugim epizodama, Cezarovo strpljenje je na isteku zbog nedisciplinovanih kučića uključujići Bua, antisocijalnog jazavaca, Bejbi Girl, dobermana koji se plaši šumova i Majls, francuski bulldog čiji je vlasnik bubnjar grupa Gans'n'rouzis (Guns N' Roses) i Velvet Rivolver - Met Sorum.
Još neke od glavnih atrakcija uključuju Cezarovu borbu sa psom koji odbija da izađe izvan imanja svog vlasnika, psa koji jede sve i svašta, i petonogo, svojeglavo kuče.
Nijedan problem ili pas nisu preveliki ili premali za "Šaptača psima"! Cezar se vraća i to veoma ozbiljno.
Last modified on Sunday, 16 December 2012 07:37